Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Allt om prillan!
Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.
Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.
En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.
Läs mer
Allt om prillan!
Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.
Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.
En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.
Läs mer