AKTUELLT

Så här säger några av våra medlemmar om Bonniers Bokklubb

Redaktionen 4 april 2021

Vi ställde frågan till er medlemmar: Varför är du medlem i Bonniers Bokklubb? Här samlar vi era svar och presenterar ett urval av er läsare.

Runa Einarsson. Medlem i 40 år. Medlem Runa

Kommer du ihåg vad som fick dig att bli medlem i Bonniers bokklubb från början?
Jag har älskat att läsa böcker sen jag var barn. Har alltid drömt om ett eget bibliotek, så fort jag blev 18 år så gick jag med. Att det blev Bonniers bokklubb var för där fanns det största utbudet och att man kunde läsa lite om böckerna i Bokspegeln.

Vad är det du uppskattar mest och som får dig att fortsätta vilja vara medlem i Bonniers Bokklubb?
Av samma anledning som jag började. Stort utbud och att Bokspegeln kommer hem så jag kan bläddra i lugn och ro.

Runas lästips – böcker ni inte får missa:

  1. Alla böcker av Lucinda Riley
  2. Emma Hamberg: Je m’appelle Agneta
  3. Ken Follet: Aftonen och morgonen + Svärdet och spiran-serien

Medlem Sirwa

 

Sirwa

När jag var i tonåren fanns en litterärtidskrift som kom ut ett nummer i månaden. Det hände ofta att jag gick flera gånger till de olika bokhandlarna i stan och frågade om tidskriften hade kommit. Jag såg fram emot att ha tidskriften i handen. Nu ser jag fram emot, precis som när jag var i tonåren, varje månad att ha BOKSPEGELN i handen. Det är det bästa förstås att sitta och bläddra i tidningen och få nyheter om nyutkomna böcker och läsa recensioner om dem. Hemsidan är förstås en mycket bra komplettering av tidningen. 

Medlem Karin

 

 

Karin Thörnkvist

Det gör det lättare att hänga med i utbudet av böcker i alla möjliga olika genrer, både nyare och lite äldre böcker och författare. Dessutom finns alltid lockande erbjudanden.

 

 

Medlem Ingrid 

 

Ingrid Persson

Det bästa är att få sin boktidning hem till sig och i lugn och ro läsa igenom den, för att sedan bestämma sig för vilka böcker man ska beställa.   

 

 

Medlem Ulrika 

 

Ulrika Runesson

Det bästa är den stunden när jag får nya Bokspegeln i min hand och kan drömma mig bort till olika världar. Och slutligen bestämma vilka av dessa världar som jag vill få hem till mig och besöka under en längre tid. 

 

Medlem Eva-Linnéa

 

 

Eva-Linnéa Eriksson

Jag kan enkelt och smidigt läsa lite om olika böcker i medlemstidningen och välja vad jag vill köpa. Bokpaketet skickas hem till dörren, kan inte bli bättre. :-)

 

 

LÄS OCKSÅ:

Har du svårt att välja? Vi presenterar de 12 mest sålda böckerna just nu. 

Redaktionens bästa boktips!

Kan du inte få nog av spänning? Spana in våra deckare och thrillers här.