Erbjudande

Partnererbjudanden

Bonniers Bokklubbar

200 kr rabatt på höstens roligaste kulturkryssning!ListbildNetaresor_VL2024_v1.jpg

Följ med ut på Ålandshav för ett dygn - extra allt! Tillsammans med några av Sveriges bästa författare och profiler får vi lyssna på intressanta föredrag och samtal och förutom att ni får lyssna till dem på scen så kommer ni få flera tillfällen att träffa dem under kryssningen och få böcker signerade. Vi äter och dricker gott, sjunger och har roligt tillsammans!  
Som medlem i Bonniers Bokklubb får du nu 200 kr rabatt på kryssningen. Ange koden NETAVIP när du bokar dina biljetter.

Läs mer om kryssningen och allt som ingår här >>

20% på LasseMajas Deckarhus

Välkommen till ett besöksmål i Gamla Linköping, där hela familjen får hjälpa till att lösa mysterium, mitt i Valleby!

Lasse och Maja har varit ute och spanat i flera dagar men lyckas inte klura ut vilka som är skyldiga. Samarbeta med dem och lös något av de mysterier som finns på Deckarhuset: Campingmysteriet, Tågmysteriet och Slottsmysteriet.
Kom ihåg att detektivbyrån åtar sig alla spännande och farliga uppdrag!
På Deckarhuset, som 2023 fick priset Park World Excellence Award i kategorin ”Best Family Entertainment Center Project”, kan man också ta en fika, kika runt i butiken eller fira sin födelsedag.

För att använda rabatten ange koden Bonnier2024 vid bokning på www.lassemajasdeckarhus.se

10% rabatt hos Kloten Nature Resort 

Njut av den stillsamma och vackra naturen vid Kloten Nature Resort! Tillbringa dagar med vandring, kanotpaddling eller cykling i Malingsbo-Kloten Naturvårdsområde. Här finns 140 km vandringsleder. De trivsamma och välutrustade stugorna ligger alldeles invid den 12,5 km långa sjön Långvattnet. Avsluta dagen med en god middag i Restaurang LAV!

Som medlem i Bonniers Bokklubb får du 10% rabatt på två av de mest uppskattade boendepaketen hos Natur Kloten Resort - Forest Weekend-paketet i 2 nätter samt LAKE-paketet i 3 nätter. 

Du bokar ditt paket genom att kontakta Kloten Nature Resort på info@klotenresort.se eller på telefon 0580-88300 ange rabattkod B24 för att få 10% rabatt.

Testa en bokprenumeration hos Bookie 

Varje månad presenterar bokproffsen hos Bookie 5 riktigt bra och aktuella böcker. Som prenumerant väljer du vilken bok du vill få direkt hem i brevlådan och läsa. Alltid fraktfritt och till ett oslagbart pris (från 169 kr/bok)! Hittar du ingen bok du gillar så struntar du helt enkelt i att välja och får istället en bok tillgodo till nästa månad.

Testa att bli Bookie-prenumerant i 6 eller 12 månader så bjuder de på två (!!) extra böcker*, helt kostnadsfritt.

Ange rabattkoden BBKBOOKIE när du registrerar dig för att utnyttja ditt erbjudande.

Läs mer och registrera dig här >> 

Prova DN gratis i 6 månader

DN_900x450px-Sajt.jpg

Specialerbjudande – läs alla artiklar på DN.se gratis i 6 månader! Du tar del av avgörande historierna om vår tid, och håller dig uppdaterad om senaste nytt långt in på valåret. Prenumerationen avslutas automatiskt. Klicka vidare på bilden nedan och kom igång redan i dag!

PsVill du helst läsa DN i pappersformat hittar du ett fint erbjudande här >>

Exklusivt hotellerbjudande på Hotell Hellsten.

Ska du på besök i huvudstaden, kanske för en härlig miniweekend? Hellstens hotell har fyra mysiga hotell i Stockholm och nu får du som medlem i Bonniers Bokklubb 12% rabatt på bokade rum inkl frukost!

Vid bokning via telefon och email skall Bonnierforlagen AB uppges och du kontaktar det hotell du vill bo på. Om du istället vill boka på www.hellsten.se anger du koden BONNIER för att få tillgång till din rabatt. Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Hotell Hellsten tel. 08-661 86 00, email; hotel@hellsten.se
Rex Hotel tel 08-661 86 01, email; reception@rexhotel.se
Hotell Hellstens Malmgård, tel. 08-465 058 00, email; hotell@hellstensmalmgard.se
Hotell Hellstens Glashus, tel. 08-460 079 00, email; hotel@hellstensglashus.se

PS: Om du skall besöka ett av våra event på Sveavägen 56 så rekommenderar vi Hotell Hellsten på Luntmakargatan som bara ligger ett stenkast bort.

Till Hotell Hellsten >>