Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske bagaren, Sébastien Boudet
  • Hans förra bok utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket"
  • Antal sidor 205 (Inbunden)
  • Art.nr 48157 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2014
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174243697
  • Utg.år 2014
Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske bagaren, Sébastien Boudet

Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske bagaren

269 kr
  • Hans förra bok utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket"

Den franske bagaren bakar med familjen!

Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. 

Den franske bagaren bakar med familjen

Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. 

Sébastien Boudets Le Bakbokhittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren toppenbra recept. De är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk.

För Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén, eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten.

Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström


Läs mer

Är den här boken något för mig?

  • Antal sidor 205 (Inbunden)
  • Art.nr 48157 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2014
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174243697
  • Utg.år 2014

Fler böcker av samma författare

Julpriser