Helt glutenfritt : bröd, pasta, pizza, paj & pirog
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Enklare än någonsin att baka & njuta av glutenfritt!
Tv-kocken och kokboksförfattaren Jessica Frej drabbades av celiaki som barn. Tillsammans med den kända bagaren och kokboksförfattaren Maria Blohm bjuder hon här på sina bästa glutenfria, enkla och pedagogiska recept på allt från frukostbröd, limpor, kakor, scones, baguetter till pizzor och matmuffins.
Pizzan, pastan, pajen och bröden bakas med rena råvaror, t.ex. durramjöl och teffmjöl (inga mjölmixer), kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak. Och ingredienserna som havre, bovete, mandelmjöl, majsmjöl och nyponskalsmjöl är lätta att få tag på. Aldrig har det varit enklare att laga glutenfritt!
Enklare än någonsin att baka & njuta av glutenfritt!
Tv-kocken och kokboksförfattaren Jessica Frej drabbades av celiaki som barn. Tillsammans med den kända bagaren och kokboksförfattaren Maria Blohm bjuder hon här på sina bästa glutenfria, enkla och pedagogiska recept på allt från frukostbröd, limpor, kakor, scones, baguetter till pizzor och matmuffins.
Pizzan, pastan, pajen och bröden bakas med rena råvaror, t.ex. durramjöl och teffmjöl (inga mjölmixer), kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak. Och ingredienserna som havre, bovete, mandelmjöl, majsmjöl och nyponskalsmjöl är lätta att få tag på. Aldrig har det varit enklare att laga glutenfritt!