Ett persiskt kök
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
SÅ lagar du ljuvligt god persisk mat!
"Hur lagar man det där?" frågade Maryam Madaresis kollegor när de såg hennes lunchlådor. Det blev starten på hennes populära Instagramkonto där hon delar med sig av traditionella persiska recept blandade med egna.
Äntligen kommer Maryams första kokbok med persisk mat som den lagas hemma i vanliga kök. Det är rätter som får färg, doft och smak av ingredienser som saffran, sumak, granatäpple och färska örter. I centrum står förstås riset med tahdig, den knapriga skorpan som många känner igen men boken rymmer givetvis också recept på autentiskt lagade grytor, grillspett, soppor, bröd och röror och mycket mer. Det är vällagat, mustigt och fantastisk gott.
Maryam Madaresi
Maryam Madaresi brinner för att dela med sig av sina kunskaper om persisk matlagning. Hon driver bloggen ”Persisk mat med Maryam” och hennes Instagramkonto med samma namn har över 145 000 följare från hela världen. Hon håller också uppskattade kurser i persisk matlagning.
SÅ lagar du ljuvligt god persisk mat!
"Hur lagar man det där?" frågade Maryam Madaresis kollegor när de såg hennes lunchlådor. Det blev starten på hennes populära Instagramkonto där hon delar med sig av traditionella persiska recept blandade med egna.
Äntligen kommer Maryams första kokbok med persisk mat som den lagas hemma i vanliga kök. Det är rätter som får färg, doft och smak av ingredienser som saffran, sumak, granatäpple och färska örter. I centrum står förstås riset med tahdig, den knapriga skorpan som många känner igen men boken rymmer givetvis också recept på autentiskt lagade grytor, grillspett, soppor, bröd och röror och mycket mer. Det är vällagat, mustigt och fantastisk gott.