Det vilda köket


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Naturens dolda skafferi!

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. 

Produktinfo

Naturens dolda skafferi!

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. 

Produktinfo