Paket Persson/Grisham,
  • Art.nr 21758 (Paket)
  • Utg.år 2018

Månadens utvalda paket    Logga in för att beställa eller avbeställa månadens utvalda paket.

Paket Persson/Grisham,

Paket Persson/Grisham

498 kr  298 kr

Marknadens lägsta pris 149 kr/st!

Professor Wille Vingmutter. Mästerdetektiv av Leif GW Persson:

Leif Gustav Willy Persson, professor i kriminologi och en av Sveriges mest framgångsrika deckarförfattare, berättar i Wille Vingmutter, mästerdetektiv om hur drömmen om ett liv som mästerdetektiv blev till en karriär i att studera och lösa brott …

Här får vi möta den hårt arbetande och framgångsrike yrkesmannen, maken, familjefadern, i med- och motgångar. En fascinerande, oupphörligen intressant livsresa.

Vi får del av minnen, händelser och möten med människor som präglat honom. Han berättar om åren vid folkskolan, realskolan och universitetet, om lyckliga äktenskap och förhållanden som spricker, trassliga relationer, om ett tilltagande missbruk, om den klassresa han gjort. Om stigande berömmelse och vad det förde med sig. Vad pengarna betytt och betyder för honom.  Om en enorm arbetskapacitet. Vilka drivkrafterna varit. Om priset han fått betala. Om vänner och fiender. Vänskap och svek. Sitt hemliga liv. Leif GW ger även sin syn på flera uppmärksammade mord, både uppklarade och ouppklarade. Han berättar hur han gör sitt stora livsintresse till sitt arbete, vilket innebär stora enorma yrkes- och ekonomiska framgångar men också personliga misslyckanden … Det är öppet, ärligt, naket och otroligt fascinerande!

 

Camino Island av John Grisham:

John Grisham är en av världens mest lästa författare! Hans böcker har sålts i över 300 miljoner exemplar och översatts till fyrtio språk. I den hyllade Camino Island tar han oss med till en välskött bokhandel i en idyllisk badort. Men i de lugnaste vatten …

Princeton University har blivit bestulet på sin mest värdefulla egendom: fem originalmanuskript av den världsberömde författaren F. Scott Fitzgerald. Några månader senare kontaktas den unga Mercer Mann av Elaine Shelby och hennes team. Hon ger Mercer ett lukrativt förslag och snart befinner sig Mercer i det strandhus hon ärvt efter sin mormor på Camino Island i Florida. Det är nämligen till just den vackra ön spåren efter de ovärderliga manuskripten leder, närmare bestämt till en förmögen bokhandlare vid namn Bruce Cable. Nu är det Mercers uppgift att nästla sig in i hans värld av böcker, författaraftnar och överdådiga middagar samt att i största hemlighet rapportera minsta detalj till Elaine och hennes team. Samtidigt vill FBI blanda sig i den svekfulla leken.

Läs mer
  • Art.nr 21758 (Paket)
  • Utg.år 2018

Just-nu-pris

Må-gott-läsning