Mandelmanns köksbok : självhushållande recept från Djupadal


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Mumsigt med Mandelmanns på Djupadal!

Det är nu över tjugo år sedan vi flyttade till den fyrlängade gården Djupadal – som länge fört en slumrande tillvaro – och väckte den till nytt liv med barn, växthus, kronärtskockor, solrosor, dammar, aprikosträd, grisar, lamm, bordercollies och mjölkkor. Märkligt var det att upptäcka att det mesta som vi odlade smakade så gott. Hur kunde det komma sig?

Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och ängar, ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must, inläggningar, smör, ost, yoghurt, grytor, korv, omelett, godis – och mycket mer.

Recepten är prövade och omprövade, använda och älskade i ett självhushåll där årstiderna styr vilken mat som står på bordet och vad som lagras i skafferi och jordkällare. Välkommen att smaka, både i boken och i verkligheten!

Produktinfo

Mumsigt med Mandelmanns på Djupadal!

Det är nu över tjugo år sedan vi flyttade till den fyrlängade gården Djupadal – som länge fört en slumrande tillvaro – och väckte den till nytt liv med barn, växthus, kronärtskockor, solrosor, dammar, aprikosträd, grisar, lamm, bordercollies och mjölkkor. Märkligt var det att upptäcka att det mesta som vi odlade smakade så gott. Hur kunde det komma sig?

Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och ängar, ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must, inläggningar, smör, ost, yoghurt, grytor, korv, omelett, godis – och mycket mer.

Recepten är prövade och omprövade, använda och älskade i ett självhushåll där årstiderna styr vilken mat som står på bordet och vad som lagras i skafferi och jordkällare. Välkommen att smaka, både i boken och i verkligheten!

Produktinfo

Av samma författare

Mandelmanns söta : recept och baktankar från Djupadal

Gustav Mandelmann, Marie Mandelmann 396 kr 396 kr

Självhushållning på Djupadal

Gustav Mandelmann, Marie Mandelmann 419 kr 419 kr

Bäst pris just nu

Nattjägaren

Anders De la Motte 299 kr 199 kr

Gränsöverskridaren

Viveca Sten 299 kr 199 kr

Charlies fiende

Simona Ahrnstedt 299 kr 199 kr

Inte krig och inte fred

Jan Guillou 299 kr 269 kr

Syndafall

Elin Olausson 289 kr 259 kr

Lakej

Elin Olofsson 299 kr 199 kr

Sockerdrottningens jul

Veronica Almer 279 kr 249 kr

Leka livet

Mia Parnevik 309 kr 279 kr

Älskar, älskar inte

Anna Jansson 299 kr 269 kr

Nike

Henrik Johnsson 299 kr 269 kr

Den onda systern

Inger Frimansson 279 kr 249 kr

Väglöst land

Marie Hedegård 279 kr 249 kr

Månsken och mozzarella

Christoffer Holst 279 kr 249 kr

Bytet

Anton Berg 299 kr 269 kr

Sverige genom konstnärens öga

Nils-Olof Olsson 549 kr 499 kr

Nattvandraren

Ulrika Hägglund, Thomas Svensson 269 kr 199 kr

Den hemliga julgåvan

Jenny Fagerlund 299 kr 269 kr

Bara på låtsas

Eric Donell 269 kr 239 kr

Nattvardsbarnet

Robert Hedman, Lena Risberg 269 kr 239 kr

Lockfågeln

Jonas Moström 299 kr 269 kr

Döda själar sjunger inte

Stine Bolther, Line Holm, Jussi Adler-Olsen 319 kr 289 kr

Alla är vi skyldiga

Karin Slaughter 269 kr 239 kr

Den långa vinterns år

Ariel Lawhon 289 kr 259 kr

En magisk jul

Cressida McLaughlin 289 kr 259 kr

Den försvunna förmögenheten

Richard Osman 299 kr 269 kr

Utan avsked

Harlan Coben, Reese Witherspoon 289 kr 259 kr

En nystart till jul

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Evigt ung

Donna Leon 279 kr 249 kr

Tisdagsklubben

Johan Erséus 369 kr 339 kr

Den juligaste av jular: En berättelse i 24 kapitel

Callum Bloodworth 259 kr 229 kr

Den sanna tomten : Lady Gurgelum och jag

Emma Karinsdotter 279 kr 249 kr