Friterat : konsten att fritera allt!
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
För alla som gillar friterat!
Paul Kühlhorn älskar att fritera. Han gör det dessutom så bra att han tog sig till topp fyra i tv-programmet Sveriges mästerkock 2016. "Jag friterar allt som går att käka. Jag fick en fritös av min fru Eva julen 2014 och den har inte hunnit svalna sedan dess."
Nu ger Paul och Eva ut en bok späckad med recept på friterat. Författarna lär dig även sådant du kanske funderat på: Vad händer t.ex. på en kemisk nivå när man friterar? Recept på fräscha tillbehör som såser, dipper med mera!
För alla som gillar friterat!
Paul Kühlhorn älskar att fritera. Han gör det dessutom så bra att han tog sig till topp fyra i tv-programmet Sveriges mästerkock 2016. "Jag friterar allt som går att käka. Jag fick en fritös av min fru Eva julen 2014 och den har inte hunnit svalna sedan dess."
Nu ger Paul och Eva ut en bok späckad med recept på friterat. Författarna lär dig även sådant du kanske funderat på: Vad händer t.ex. på en kemisk nivå när man friterar? Recept på fräscha tillbehör som såser, dipper med mera!