Tio lektioner i matlagning, Lotta Lundgren
  • ”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.”//Åsa Linderborg, Aftonbladet
  • Antal sidor 296 (Inbunden)
  • Art.nr 45260 (Inbunden)
  • Förlag Wahlström & Widstrand, 2013
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789146222224
  • Utg.år 2013
Tio lektioner i matlagning, Lotta Lundgren

Tio lektioner i matlagning

199 kr
  • ”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.”//Åsa Linderborg, Aftonbladet

Personligt om mat

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 
Innehåller ca 30 recept. 

Ur innehållet:
1. Redskap
2. Känslor
3. Smaker 
4. Kött 
5. Kön
6. Kost
7. Efteråt
8. Barn
9. Pengar
10. Hur man gör när man lagar mat 

Om Tio lektioner i matlagning
"En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." /Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Läs mer

Är den här boken något för mig?

Taggar

  • Antal sidor 296 (Inbunden)
  • Art.nr 45260 (Inbunden)
  • Förlag Wahlström & Widstrand, 2013
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789146222224
  • Utg.år 2013

Just-nu-pris