Omslagsbild för Tio lektioner i matlagning av Lotta Lundgren
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Tio lektioner i matlagning

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Mjukband 199 kr
”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet "En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Personligt om mat!

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 

Innehåller ca 30 recept. 

Just nu-priser

Sthlm: Farsot

Varg Gyllander 219 kr 219 kr Inbunden

Kom i min famn

Caroline Eriksson 239 kr 239 kr Inbunden

Vego : enkla & goda rätter för alla

Jamie Oliver 279 kr 279 kr Inbunden

66 day challenge : kostschema, recept, motivation

Ulrika Davidsson 279 kr 279 kr Inbunden

Alla älskar Bianca

Birgitta Bergin 239 kr 239 kr Inbunden