Omslagsbild för Tio lektioner i matlagning av Lotta Lundgren
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Tio lektioner i matlagning

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Mjukband 199 kr
”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet "En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Personligt om mat!

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 

Innehåller ca 30 recept. 

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren, född 1971, är vass matskribent, erfaren kokboksförfattare och lovprisad programledare för SVT:s Landet Brunsås och Historieätarna. Hennes bok Om jag var din hemmafru eller hur du får en vardag att smaka som en lördag fick stor uppmärksamhet när den kom 2010, blev mångfaldigt prisbelönad och har sålts till flera länder. Boken Tio lektioner i matlagning kom 2015 och den prisbelönta Laga mig 2020.

Fler böcker av samma författare

Laga mig

Lotta Lundgren 269 kr 269 kr

Just nu

The Queen's Gambit: Boken bakom världssuccén

Walter Tevis 239 kr 199 kr

Mina åtta år i Kality

Ingela Jansson,Lena Lindehag 229 kr 189 kr