Tio lektioner i matlagning


Mjukband

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet
"En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Personligt om mat!

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 

Innehåller ca 30 recept. 

Produktinfo

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren, född 1971, är vass matskribent, erfaren kokboksförfattare och lovprisad programledare för SVT:s Landet Brunsås och Historieätarna. Hennes bok Om jag var din hemmafru eller hur du får en vardag att smaka som en lördag fick stor uppmärksamhet när den kom 2010, blev mångfaldigt prisbelönad och har sålts till flera länder. Boken Tio lektioner i matlagning kom 2015 och den prisbelönta Laga mig 2020. Våren 2021 vann Lotta Lundgren 1:a pris i kategorin Food Writing i den internationella tävlingen Gourmand World cookbook awards.

”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet
"En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Personligt om mat!

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 

Innehåller ca 30 recept. 

Produktinfo
Om Lotta Lundgren

Av samma författare

Laga mig

Lotta Lundgren 269 kr 269 kr

Just nu-pris

Häger

Ann Cleeves 249 kr 179 kr

Ett fynd att dö för

Anders De la Motte,Måns Nilsson 249 kr 179 kr

Hjärtats land

Nora Roberts 229 kr 179 kr

Sommarmord

Samuel Karlsson 249 kr 219 kr

Den fjärde doktrinen

Denise Rudberg 229 kr 199 kr

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland

Annette Haaland 259 kr 229 kr

Den gråtande violinisten

Veronica Sjöstrand 239 kr 199 kr

Den sista hemligheten

Santa Montefiore 259 kr 229 kr

Den sista middagen

Anna E. Wahlgren 229 kr 199 kr

Juli enligt Julia

Kristin Emilsson 239 kr 199 kr

NORD

Katarina Ekstedt,Anna Winberg Sääf 249 kr 219 kr

Mord i lönndom

Jan Mårtenson 249 kr 179 kr

Ondskans ekon

Arnaldur Indridason 259 kr 229 kr

Vi möts på Sheerwater

Kristan Higgins 229 kr 199 kr

Timmar av sammet

Alyson Richman 259 kr 229 kr

Sjung med Pippi : med ljudmodul

Astrid Lindgren,Ingrid Vang Nyman 289 kr 249 kr

Alexandras utmaning

Tessa Dare 209 kr 179 kr

En svärm av tusen bin. Del 2

Diana Gabaldon 259 kr 229 kr

Det elfte manuset

Anne Holt 249 kr 219 kr

Paket de la Motte Nilsson/Cleeves

498 kr 338 kr