Ett bord, flera smaker : vinnare av Sveriges mästerkock 2022


Mjukband

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

”Grundtanken med min kokbok är att alla själva får komponera sin egen måltid av flera mindre rätter. Jag gillar att ställa fram en massa olika fat på bordet och sedan får man välja vad man vill lägga upp på sin tallrik. Det skapar en bra atmosfär runt bordet. Andra viktiga punkter för mig och min matlagning är att:

• det ska vara enkelt (de flesta recept har färre än tio ingredienser)

• det ska vara prestigelöst (vill du ta en genväg – fine, det kan bli jättegott ändå!)

• det ska vara lättillgängligt (alla råvaror går att köpa i Katrineholm så du kan säkert också hitta dem!).

Så kom jag fram till Ett bord, flera smaker, en kokbok med recept på mellanrätter som serveras ”family style”. Med få ingredienser som är lättillgängliga och helt utan prestige. Hoppas ni hittar något ni gillar!”

Adam Thulin har alltid haft ett stort matintresse, redan som 6-åring stod han och rörde om i grytorna. Nyfikenheten för att upptäcka nya smaker är det som har drivit honom framåt och tog honom hela vägen till final i Sveriges mästerkock 2022.

Produktinfo

”Grundtanken med min kokbok är att alla själva får komponera sin egen måltid av flera mindre rätter. Jag gillar att ställa fram en massa olika fat på bordet och sedan får man välja vad man vill lägga upp på sin tallrik. Det skapar en bra atmosfär runt bordet. Andra viktiga punkter för mig och min matlagning är att:

• det ska vara enkelt (de flesta recept har färre än tio ingredienser)

• det ska vara prestigelöst (vill du ta en genväg – fine, det kan bli jättegott ändå!)

• det ska vara lättillgängligt (alla råvaror går att köpa i Katrineholm så du kan säkert också hitta dem!).

Så kom jag fram till Ett bord, flera smaker, en kokbok med recept på mellanrätter som serveras ”family style”. Med få ingredienser som är lättillgängliga och helt utan prestige. Hoppas ni hittar något ni gillar!”

Adam Thulin har alltid haft ett stort matintresse, redan som 6-åring stod han och rörde om i grytorna. Nyfikenheten för att upptäcka nya smaker är det som har drivit honom framåt och tog honom hela vägen till final i Sveriges mästerkock 2022.

Produktinfo

Taggar

Just nu priser

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 249 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 269 kr

Mitt i natten

Riley Sager 259 kr 229 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 259 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket Roslund/Hjulström

598 kr 378 kr