Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
BAKNINGSBIBELN med de 350 bästa recepten ur Allt om Mat!
Bonniers stora bakbok samlar de bästa och mest populära recepten ur Allt om Mat – totalt 350 stycken. Här hittar du alltifrån läckra, spröda knäckebröd till vackra och oemotståndliga bakelser. Det är också här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter utgår ifrån. Eller vad sägs om klassiker som schackrutor, tekakor och winerbröd eller nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts. Denna bakbibel bjuder även på mängder av fakta om mjölsorter, gräddning, jäsning och mycket mer. Boken är förstås rikt illustrerade med både fotografier och teckningar.
BAKNINGSBIBELN med de 350 bästa recepten ur Allt om Mat!
Bonniers stora bakbok samlar de bästa och mest populära recepten ur Allt om Mat – totalt 350 stycken. Här hittar du alltifrån läckra, spröda knäckebröd till vackra och oemotståndliga bakelser. Det är också här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter utgår ifrån. Eller vad sägs om klassiker som schackrutor, tekakor och winerbröd eller nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts. Denna bakbibel bjuder även på mängder av fakta om mjölsorter, gräddning, jäsning och mycket mer. Boken är förstås rikt illustrerade med både fotografier och teckningar.