Baka i bunke : 54 enkla recept på kakor,bröd och bakverk
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
54 recept som enkelt kan röras ihop i en bunke!
”Allt röres ihop …” står det i Ylva Lindgrens mormors recept. Med inspiration från det delar Ylva med sig av recept på bröd och bakverk som enkelt kan röras ihop i en bunke. Här finns allt från kakor och andra fikafavoriter till bröd och pizza enkelt och utan konstigheter. En bunke räcker långt!
I dryga 20 år har Ylva Lindgren arbetat som konditor på bagerier, både små och stora, i restaurangkök, på konferensanläggningar och kursgårdar, nere i källargångarna på fina slott och i sitt eget lilla kök förstås! Men i slutänden återgått till att baka på det sätt hon gillar bäst: enkelt och utan konstigheter.
I den här boken vill hon inspirera till bakning hemma på ett lite enklare vis. Det är faktiskt knappt så att bakbordet behöver mjölas och här behöver man garanterat inte plocka fram någon köksassistent.
Recept på:
Kakor & munsbitar
Muffins & mjuka kakor
Frallor, bröd & pizza
Efterrätter & pajer
Fikafavoriter
Ylva Lindgren är bagare och konditor och har tidigare givit ut Snällare bröd och bullar bakade med dinkel.
Ylva Lindgren
Ylva Lindgren är utbildad bagare/konditor och har arbetat i bageribranschen drygt tjugo år. Ylva arbetar som konsult och har de senaste åren drivit sitt eget företag ”Ylvas Bakverkstad”. Hon hyr ut sina tjänster till både restauranger och bagerier, främst har hon arbetat för Görvälns slott i Järfälla och det glutenfria bageriet Kea i Bromma. Ylva har bakningen som sitt yrke men även som hobby där hon får utlopp för sin kreativitet. Ylva bakar helst med mjöl som är snällt för magen – framför allt dinkelmjöl men även glutenfria mjölsorter. Det näringsrika kulturvetet dinkelmjöl upptäckte Ylva när hon för många år sedan trodde att hon var glutenintolerant, vilket visade sig vara fel. Vid sidan av arbetet driver Ylva en blogg med samma namn som sitt företag och har nära 5000 följare på Instagram, @ylvasbakverkstad. Hon är även skribent på Vin & Matguiden. Genom hennes blogg väcktes intresset för fotografering och Ylva är numera även utbildad fotograf med inriktning på matfotografering. Hösten 2025 är hon aktuell med en ny bok, Baka i bunke.
54 recept som enkelt kan röras ihop i en bunke!
”Allt röres ihop …” står det i Ylva Lindgrens mormors recept. Med inspiration från det delar Ylva med sig av recept på bröd och bakverk som enkelt kan röras ihop i en bunke. Här finns allt från kakor och andra fikafavoriter till bröd och pizza enkelt och utan konstigheter. En bunke räcker långt!
I dryga 20 år har Ylva Lindgren arbetat som konditor på bagerier, både små och stora, i restaurangkök, på konferensanläggningar och kursgårdar, nere i källargångarna på fina slott och i sitt eget lilla kök förstås! Men i slutänden återgått till att baka på det sätt hon gillar bäst: enkelt och utan konstigheter.
I den här boken vill hon inspirera till bakning hemma på ett lite enklare vis. Det är faktiskt knappt så att bakbordet behöver mjölas och här behöver man garanterat inte plocka fram någon köksassistent.
Recept på:
Kakor & munsbitar
Muffins & mjuka kakor
Frallor, bröd & pizza
Efterrätter & pajer
Fikafavoriter
Ylva Lindgren är bagare och konditor och har tidigare givit ut Snällare bröd och bullar bakade med dinkel.