Asiatiska favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo

Filip Poon

Filip Poon tog tittarna med storm när han deltog i Sveriges mästerkock 2015. Idag är han en väletablerad profil på Youtube, TikTok och Instagram. En charmig kille som drivs av en lust till att lära ut hur man lagar god mat hemma - både snabbmat och finmiddag.

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo
Om Filip Poon

Av samma författare

Just nu

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Den sista adventskalendern

Jenny Fagerlund 249 kr 219 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Röd drottning

Juan Gómez-Jurado 239 kr 199 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Väninnornas jul

Lisa Kleypas 199 kr 169 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 179 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson/Wennstam

498 kr 338 kr