Al Dente : Italiensk matlagning från grunden
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Samantha Santambrogio-Öberg
Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!