Erbjudande

Partnererbjudanden

Bonniers Bokklubbar

Prova DN gratis i 6 månader

Specialerbjudande – läs alla artiklar på DN.se gratis i 6 månader! Du tar del av avgörande historierna om vår tid, och håller dig uppdaterad om senaste nytt långt in på valåret. Prenumerationen avslutas automatiskt. Klicka vidare på bilden nedan och kom igång redan i dag!

PsVill du helst läsa DN i pappersformat hittar du ett fint erbjudande här >>

DN_900x450px-Sajt.jpg

Förmånligt med Linas Matkasse!

Lina-900-300[66].jpgMed Linas Matkasse får du enkelt hem goda och inspirerande middagar direkt till dörren. Beställ din Linas matkasse och få 1200: - rabatt fördelat på dina 6 första matkassar. Lycka är mer tid till det goda.

Med Linas Matkasse får du enkelt hem goda, inspirerande och välplanerade middagar direkt till dörren. Vi planerar alltid våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet. Vi har något för alla med allt från enkelt och lättlagat till klassiskt och inspirerande samt vegetariskt. Du kan också sätta ihop din egen veckomeny och välja bland över 40 olika rätter – varje vecka!

Exklusivt hotellerbjudande på Hotell Hellsten.

Ska du på besök i huvudstaden, kanske för en härlig miniweekend? Hellstens hotell har fyra mysiga hotell i Stockholm och nu får du som medlem i Bonniers Bokklubb 12% rabatt på bokade rum inkl frukost!

Vid bokning via telefon och email skall Bonnierforlagen AB uppges och du kontaktar det hotell du vill bo på. Om du istället vill boka på www.hellsten.se anger du koden BONNIER för att få tillgång till din rabatt. Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Hotell Hellsten tel. 08-661 86 00, email; hotel@hellsten.se
Rex Hotel tel 08-661 86 01, email; reception@rexhotel.se
Hotell Hellstens Malmgård, tel. 08-465 058 00, email; hotell@hellstensmalmgard.se
Hotell Hellstens Glashus, tel. 08-460 079 00, email; hotel@hellstensglashus.se

PS: Om du skall besöka ett av våra event på Sveavägen 56 så rekommenderar vi Hotell Hellsten på Luntmakargatan som bara ligger ett stenkast bort.