Medlemmarnas röster

Så härligt att få fira 50 år tillsammans med alla er medlemmar! Utan er vore vi ju ingenting. Här är några röster från ett par av er som hängt med ända sedan 70-talet då alltid startade. 

Ingegerd, 69 år från Köping:

Jag har alltid älskat att läsa! Min far köpte böcker till mig från Albert Bonniers boktryckeri redan på 60-talet och jag minns än i dag glädjen över dem. Serier om sex böcker var väldigt populärt då, jag minns de gröna läderbundna, t.ex. Född utan själ.  Min favoritförfattare är, utan minsta tvekan Nora Roberts och jag har läst alla hennes böcker. Just nu väntar jag ivrigt på den som är på väg.Tack för dessa 50 år som medlem i bästa bokklubben, ser fram emot nästa 50 år!

Hans, 70 år från Lund:

Tänk vad tiden går, från ett studentrum där en av era säljare lyckades säljs ett par ex av Bonniers stora lexikon, själv nöjde jag mig med trebandslexikonet. Sedan har det tullat på genom åren tack vare ert stora och breda utbud. Mycket deckare (Homan bland annat), svensk historia och senare år Mortimers Hälge. Samtidigt har ni följt med i den tekniska utvecklingen med hemsida och beställning via nätet men också haft kvar den gamla pappersvarianten av Bokspegeln vilket åtminstone jag uppskattar.


Eva, 76 år från Trelleborg

Tycker fortfarande att det är en riktig högtidsstund när Bokspegeln kommer!


Har du några speciella minnan från dina år som medlem, som du vill dela med dig av? Vi vill jättegärna se! Skicka ett mejl till bbk50@bonnierforlagen.se.

Roligt att se det ni skickat in. Här ser ni Birgittas medlemskort från 1970, Pernillas bokhylla med bokklubbsfynd, och Åke läsandes en av böckerna han köpt under alla sina år som medlem.

Topplista