Morberg grillar
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Mums – mer Morberg!
Två saker ska man inte slarva med när man grillar: Tänd grillen i god tid och – när glöden sen är bra – det allra viktigaste: råvaran, råvaran, råvaran! Gott blir det bara om man använder välhängt marmorerat kött, riktigt färsk fisk och färska skaldjur, fräscha grönsaker, svindyr olja, en bra pepparkvarn, färska örtkryddor och ett bra salt. Så skriver Per Morberg i den utökade nyutgåvan av denna omåttligt populära grillbok.
Mums – mer Morberg!
Två saker ska man inte slarva med när man grillar: Tänd grillen i god tid och – när glöden sen är bra – det allra viktigaste: råvaran, råvaran, råvaran! Gott blir det bara om man använder välhängt marmorerat kött, riktigt färsk fisk och färska skaldjur, fräscha grönsaker, svindyr olja, en bra pepparkvarn, färska örtkryddor och ett bra salt. Så skriver Per Morberg i den utökade nyutgåvan av denna omåttligt populära grillbok.