Morberg firar jul
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Julstök på Tullgarn med Morberg!
Baka pepparkakshus, lägga in sill, baka knäckebröd och pepparkakor, köra släde, gå på isutflykt, bjuda på smokingmiddag - välkommen till Per Morbergs jul på Tullgarn där snön lyser vit på taken och tomten är vaken! Och välkommen in i köket där sill, skinka, korv, nubbe, knäck, kola och allt det där andra som hör till förbereds inför julens och nyårets festligheter!
Njut av Per egen, inte så söta glögg med ädelost och pepparkakskaka. Till den nykokta skinka passar det hembakta julknäcket alldeles utmärkt. Ingen jul utan sill, inlagd- senaps- och sherrysill hittar du förstås liksom julskinka, köttbullar och Janssons frestelse. Och varför inte prova att göra egen korv? Pers julsallad och leverpastej på Tullgarns vis hittar du också, liksom Toscakaka med julnötter, ischoklad och mycket mycket mer!
Till nyår frestar Morberg bland annat med vinkokta päron med pamrensanmousse, kok hummer och oxfilé Wellington. Och varför inte en söt avrundning med persikor med glass och hallonsås!
Läs mer
Julstök på Tullgarn med Morberg!
Baka pepparkakshus, lägga in sill, baka knäckebröd och pepparkakor, köra släde, gå på isutflykt, bjuda på smokingmiddag - välkommen till Per Morbergs jul på Tullgarn där snön lyser vit på taken och tomten är vaken! Och välkommen in i köket där sill, skinka, korv, nubbe, knäck, kola och allt det där andra som hör till förbereds inför julens och nyårets festligheter!
Njut av Per egen, inte så söta glögg med ädelost och pepparkakskaka. Till den nykokta skinka passar det hembakta julknäcket alldeles utmärkt. Ingen jul utan sill, inlagd- senaps- och sherrysill hittar du förstås liksom julskinka, köttbullar och Janssons frestelse. Och varför inte prova att göra egen korv? Pers julsallad och leverpastej på Tullgarns vis hittar du också, liksom Toscakaka med julnötter, ischoklad och mycket mycket mer!
Till nyår frestar Morberg bland annat med vinkokta päron med pamrensanmousse, kok hummer och oxfilé Wellington. Och varför inte en söt avrundning med persikor med glass och hallonsås!
Läs mer