Rädda maten! : manual för minskat matsvinn


Mjukband

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Stjärnkockens 80 bästa recept på sopor!

Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Här ger stjärnkockarna Paul Svensson och Christofer Ekman sina bästa tips på hur du gör mat av svinnet. De bjuder på 80 klimatsmarta recept och tips som minskar soporna i ditt hem.

Produktinfo

Paul Svensson

Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum – hans förhoppning är att vi på sikt också ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d'Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar, bland annat har han drivit restaurangen på Fotografiska i Stockholm som utsågs till världens bästa museirestaurang 2017. År 2020 utsågs han till hedersdoktor i måltidsekologi vid Örebro universitet. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT), "Den gröne slaktaren" (SVT) och är en återkommande gäst i Nyhetsmorgon (TV4).

Stjärnkockens 80 bästa recept på sopor!

Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Här ger stjärnkockarna Paul Svensson och Christofer Ekman sina bästa tips på hur du gör mat av svinnet. De bjuder på 80 klimatsmarta recept och tips som minskar soporna i ditt hem.

Produktinfo
Om Paul Svensson