Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
"...en guldgruva att ösa ur när det skall lagas riktigt god mat med grönt som huvudtema.. Helhetsbetyg: 5. "Maria Bennmalm, BTJ
Vinnare av Publishing-priset i två kategorier!
Vinnare av Måltidsakademiens pris Årets bästa måltidslitteratur, alla kategorier! Och i kategorin Vegetarisk måltidslitteratur!

Paul Svenssons gudomliga grönsaker!

Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.

Produktinfo

Paul Svensson

Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum – hans förhoppning är att vi på sikt också ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d'Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar, bland annat har han drivit restaurangen på Fotografiska i Stockholm som utsågs till världens bästa museirestaurang 2017. År 2020 utsågs han till hedersdoktor i måltidsekologi vid Örebro universitet. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT), "Den gröne slaktaren" (SVT) och är en återkommande gäst i Nyhetsmorgon (TV4).

"...en guldgruva att ösa ur när det skall lagas riktigt god mat med grönt som huvudtema.. Helhetsbetyg: 5. "Maria Bennmalm, BTJ
Vinnare av Publishing-priset i två kategorier!
Vinnare av Måltidsakademiens pris Årets bästa måltidslitteratur, alla kategorier! Och i kategorin Vegetarisk måltidslitteratur!

Paul Svenssons gudomliga grönsaker!

Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.

Produktinfo
Om Paul Svensson