Semester : från försommarfest till kräftskiva


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Sommar, sol, semester - nu börjar det!

Här hittar du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten.

Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Sedan kan du slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njuta!

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Johanna Westman

Johanna Westman, född 1969, är kokboksförfattare och matlagare i bland annat SVT:s Go'kväll. Hon har gjort en lång rad kok- och bakböcker för unga och vuxna sedan början av 2000-talet.

Sommar, sol, semester - nu börjar det!

Här hittar du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten.

Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Sedan kan du slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njuta!

Produktinfo
Om Jens Linder
Om Johanna Westman