Pizza : grädda, grilla, njut


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig baka förföriskt goda pizzor!

Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an matklassikern pizza. Hon lär oss göra krispigt goda pizzadegar och de bästa hemlagade tomatsåserna. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker som margherita och quattro stagioni, men också moderna alternativ med oväntade smakkombinationer. Hon ger oss även frestande recept på syndigt goda efterrättspizzor.

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Lär dig baka förföriskt goda pizzor!

Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an matklassikern pizza. Hon lär oss göra krispigt goda pizzadegar och de bästa hemlagade tomatsåserna. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker som margherita och quattro stagioni, men också moderna alternativ med oväntade smakkombinationer. Hon ger oss även frestande recept på syndigt goda efterrättspizzor.

Produktinfo
Om Lena Söderström