Vego till vardags : gott och lättlagat för hela familjen


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lättlagat grönt och mycket gott!

Alla i familjen kommer att tycka om de smakrika vegetariska rätterna i den här boken! Dessutom är recepten lättlagade! Här finns mängder av rätter som gör att du kommer att upptäcka alla fantastiska möjligheter med grön matlagning. På köpet kommer du att få helt nya smakupplevelser som är så långt från halvfabrikat man komma. Och så är maten välgörande för kropp, plånbok och miljö! Ingen kommer att sakna köttet på tallriken när du till exempel bjuder på en ugnsbakad grön squash fylld med rött ris och mustiga tomater, en läcker pastatallrik med spenat och svartkål eller en härlig risotto med ricotta, ärtor och mynta. Lyxa till det med en galette med färskostkräm, örter och tomat till helgmyset eller med en rustik och smakrik kålpudding med svamp, grädde och timjan.

Produktinfo

Maria Zihammou

Maria Zihammou är frilansande journalist och matkreatör, bosatt i Göteborg. Maria lagar gärna färgstark mat med grönsaker i säsong. I hennes inspirerande köksfilosofi är råvaran utgångspunkten, matlagningen är enkel och maten en njutning att äta.

Lättlagat grönt och mycket gott!

Alla i familjen kommer att tycka om de smakrika vegetariska rätterna i den här boken! Dessutom är recepten lättlagade! Här finns mängder av rätter som gör att du kommer att upptäcka alla fantastiska möjligheter med grön matlagning. På köpet kommer du att få helt nya smakupplevelser som är så långt från halvfabrikat man komma. Och så är maten välgörande för kropp, plånbok och miljö! Ingen kommer att sakna köttet på tallriken när du till exempel bjuder på en ugnsbakad grön squash fylld med rött ris och mustiga tomater, en läcker pastatallrik med spenat och svartkål eller en härlig risotto med ricotta, ärtor och mynta. Lyxa till det med en galette med färskostkräm, örter och tomat till helgmyset eller med en rustik och smakrik kålpudding med svamp, grädde och timjan.

Produktinfo
Om Maria Zihammou