Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Med Tinas köksskola kan inget gå fel!

Här delar Tina med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Du får chansen att ta del av hennes gedigna kockkunskaper!

Det blir lätt att förstå hur man gör de olika momenten genom steg-för-steg bilder och förklarande texter.  Tina visar och beskriver viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på och som kanske gör att du undviker att prova att laga vissa rätter, såser eller tillbehör.

Är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Varför skar sig majonnäsen och går det att rädda den? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Här finns massor av recept med potatis, kål, tomat och andra grönsaker, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen mm.

Produktinfo

Tina Nordström

Tina Nordström arbetar med att inspirera och stötta matlagare på daglig basis med sina kokböcker, tv-program och i sociala medier. Hon har varit med i TV-program som Tina i fjällen, Hela Sverige bakar och som jurymedlem i Sveriges yngsta mästerkock. Tillsammans med kollegan Benny Cederberg jobbar Tina med allt från himmel och jord – vin, koppar, fat och filtar, ja, listan kan göras lång. Tina är också djupt engagerad i sina hjärtefrågor som ambassadör för Barncancerfonden och Operation Smile.

Med Tinas köksskola kan inget gå fel!

Här delar Tina med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Du får chansen att ta del av hennes gedigna kockkunskaper!

Det blir lätt att förstå hur man gör de olika momenten genom steg-för-steg bilder och förklarande texter.  Tina visar och beskriver viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på och som kanske gör att du undviker att prova att laga vissa rätter, såser eller tillbehör.

Är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Varför skar sig majonnäsen och går det att rädda den? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Här finns massor av recept med potatis, kål, tomat och andra grönsaker, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen mm.

Produktinfo
Om Tina Nordström