Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste mat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

JÄTTEGOTT TINA!

Tösen från Ramlösa, mästerkocken Tina Nordström, är tillbaka. Och hennes nya kokbok är en riktigt maffig sak att njutningsfullt bläddra i, laga ur, spilla på och leva med!

I över tio år har Tina Nordström lagat mat i TV och hennes recept har blivit favoriter i många svenska hem. Tina – hur du enkelt lagar världens godaste mat är hennes absolut största kokbok hittills, hela 384 sidor, och den gör sig bäst bredvid skärbrädan, kniven och pepparkvarnen på köksbänken, långt från traven med tjusiga coffee table-böcker. I boken visar hon upp hela sin vida repertoar – allt från kött, fågel, fisk, skaldjur och vegetariska rätter till bröd, kakor och desserter. För att lyckas krävs varken ett tjusigt kök, obegränsat med tid eller exklusiva råvaror. Tina bjuder i denna generösa och lustfyllda samling på inte mindre än 234 recept – gamla favoriter såväl som nya. Hon delar dessutom frikostigt med sig av kocktips och ger förslag på smarta genvägar under rubriken ”Tänk som Tina”. Med enkla metoder förvandlar hon en maträtt till en annan, så att exempelvis basreceptet på färs blir köttbullar från Sverige, Italien eller Grekland, och fiskfärsen antingen enkla vardagsburgare eller lyxiga queneller. I boken finns blixtsnabba ”vardagsräddare”, men också mat för långa sköna helgdagar. Här finns läckerheter som passar fredagsmyset och det sociala helghänget: tacos, tapas, grillat, plockmat … Du hittar rätter från världens alla hörn, men också svensk husmanskost och recept baserade på skånska matminnen från Tinas barndom. Recept Tina burit med sig och utvecklat efter hand. Den här boken är ingen pliktskyldig sammanställning, utan en mycket personlig nyckel till Tinas kök med massor av kunskap och matglädje och den särskilda känsla för råvara och smak som är så betecknande för just Tina. Mat lagad med kärlek, helt enkelt. Tina – hur du enkelt lagar världens godaste mat, som är otroligt rikt illustrerad med foton av Charlie Drevstam och teckningar av Stina Wirsén, kommer att bli din bästa vän i köket! Utmana dig själv och våga experimentera utifrån Tinas tips och recept. Det blir garanterat gott. Jättegott!    

Läs mer

Produktinfo

Tina Nordström

Tina Nordström arbetar med att inspirera och stötta matlagare på daglig basis med sina kokböcker, tv-program och i sociala medier. Hon har varit med i TV-program som Tina i fjällen, Hela Sverige bakar och som jurymedlem i Sveriges yngsta mästerkock. Tillsammans med kollegan Benny Cederberg jobbar Tina med allt från himmel och jord – vin, koppar, fat och filtar, ja, listan kan göras lång. Tina är också djupt engagerad i sina hjärtefrågor som ambassadör för Barncancerfonden och Operation Smile.

JÄTTEGOTT TINA!

Tösen från Ramlösa, mästerkocken Tina Nordström, är tillbaka. Och hennes nya kokbok är en riktigt maffig sak att njutningsfullt bläddra i, laga ur, spilla på och leva med!

I över tio år har Tina Nordström lagat mat i TV och hennes recept har blivit favoriter i många svenska hem. Tina – hur du enkelt lagar världens godaste mat är hennes absolut största kokbok hittills, hela 384 sidor, och den gör sig bäst bredvid skärbrädan, kniven och pepparkvarnen på köksbänken, långt från traven med tjusiga coffee table-böcker. I boken visar hon upp hela sin vida repertoar – allt från kött, fågel, fisk, skaldjur och vegetariska rätter till bröd, kakor och desserter. För att lyckas krävs varken ett tjusigt kök, obegränsat med tid eller exklusiva råvaror. Tina bjuder i denna generösa och lustfyllda samling på inte mindre än 234 recept – gamla favoriter såväl som nya. Hon delar dessutom frikostigt med sig av kocktips och ger förslag på smarta genvägar under rubriken ”Tänk som Tina”. Med enkla metoder förvandlar hon en maträtt till en annan, så att exempelvis basreceptet på färs blir köttbullar från Sverige, Italien eller Grekland, och fiskfärsen antingen enkla vardagsburgare eller lyxiga queneller. I boken finns blixtsnabba ”vardagsräddare”, men också mat för långa sköna helgdagar. Här finns läckerheter som passar fredagsmyset och det sociala helghänget: tacos, tapas, grillat, plockmat … Du hittar rätter från världens alla hörn, men också svensk husmanskost och recept baserade på skånska matminnen från Tinas barndom. Recept Tina burit med sig och utvecklat efter hand. Den här boken är ingen pliktskyldig sammanställning, utan en mycket personlig nyckel till Tinas kök med massor av kunskap och matglädje och den särskilda känsla för råvara och smak som är så betecknande för just Tina. Mat lagad med kärlek, helt enkelt. Tina – hur du enkelt lagar världens godaste mat, som är otroligt rikt illustrerad med foton av Charlie Drevstam och teckningar av Stina Wirsén, kommer att bli din bästa vän i köket! Utmana dig själv och våga experimentera utifrån Tinas tips och recept. Det blir garanterat gott. Jättegott!    

Läs mer

Produktinfo
Om Tina Nordström