Tårtor & smörgåstårtor : till årets alla fester och högtider


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

45 supergoda recept!

Här bjuder den populära bakbloggaren Emma Brink Rask på 45 inspirerande och årstidsanpassade recept. Här finns allt, t. ex. rabarbertårta med pistagemousse, prinsesstårta med smak av äpple och kanel, gräddfilspannacottatårta med löjrom och lantchips och en julsmörgåstårta med köttbullar, skinka, rödbetssallad och grönkål.

Produktinfo

Emma Brink Rask

Emma Brink Rask är en passionerad och självlärd hemmabagare som startade sin populära bakblogg Brinken bakar våren 2017. Hon har arbetat i mediebranschen i över 15 år som redaktör, innehållsproducent och digital strateg, men idag ägnar hon all sin tid åt bakningen, bland annat som influencer och receptkreatör. Hon driver även Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor, tillsammans med Camilla Hamid. Emma har blivit känd för sina vackra bakverk och desserter och inspireras ofta av konditorproffsen. Samtidigt älskar hon att bjuda på enkla recept som alla kan återskapa hemma i det egna köket! 2019 vann hon priset för bästa bak- och dessertblogg i Matbloggspriset och våren 2020 kom hennes första bakbok Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert.

45 supergoda recept!

Här bjuder den populära bakbloggaren Emma Brink Rask på 45 inspirerande och årstidsanpassade recept. Här finns allt, t. ex. rabarbertårta med pistagemousse, prinsesstårta med smak av äpple och kanel, gräddfilspannacottatårta med löjrom och lantchips och en julsmörgåstårta med köttbullar, skinka, rödbetssallad och grönkål.

Produktinfo
Om Emma Brink Rask