Tareq Taylors matresa : med rätter från Jerusalem och min familj


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
"Boken innehåller mustiga bilder av de kryddiga recepten, skildrar personligt Tareq och hans familj samt gör korta nedslag ur tv-programmet med besök hos kockar och restauranger i området. Helhetsbetyg: 5." Sabina Zupanc, BTJ-häftet nr 13, 2021

Boken bakom den hyllade TV-succén på SVT!

Följ med Tareq Taylor på en inspirerande och personlig matresa till sin pappas hemstad Jerusalem. Här i mötet mellan olika kulturer hittar du den godaste maten från Mellanöstern – klassisk hummus, granatäppelsallad, den arabiska pizzan manakish, lammgrytan makloubi, riktigt bra tabbouleh, sesambrödet kaek och den söta kakan harisi.
Boken följer i spåren av tittarsuccén Tareq Taylors matresa, där Tareq tillsammans med sin pappa Seif och bror Zafer besökte platsen han inte återvänt till sedan barnsben, och den fantastiska mat från Mellanöstern som han är uppväxt med. Ett TV-program präglat av en sällsynt värme och en känsla av att mat kan överbrygga alla gränser.

Produktinfo

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar. Känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdstider, Go'kväll och Lyckomaten (alla SVT). Han vann Kockarnas kamp (TV4) 2017 efter en bejublad insats och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. I ett par år har han också lagat maten i Stjärnorna på slottet (SVT). Tareq Taylor har skrivit flera kokböcker, håller ofta föreläsningar runtom i landet och driver restaurangerna Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (tillsammans med Paul Svensson).

"Boken innehåller mustiga bilder av de kryddiga recepten, skildrar personligt Tareq och hans familj samt gör korta nedslag ur tv-programmet med besök hos kockar och restauranger i området. Helhetsbetyg: 5." Sabina Zupanc, BTJ-häftet nr 13, 2021

Boken bakom den hyllade TV-succén på SVT!

Följ med Tareq Taylor på en inspirerande och personlig matresa till sin pappas hemstad Jerusalem. Här i mötet mellan olika kulturer hittar du den godaste maten från Mellanöstern – klassisk hummus, granatäppelsallad, den arabiska pizzan manakish, lammgrytan makloubi, riktigt bra tabbouleh, sesambrödet kaek och den söta kakan harisi.
Boken följer i spåren av tittarsuccén Tareq Taylors matresa, där Tareq tillsammans med sin pappa Seif och bror Zafer besökte platsen han inte återvänt till sedan barnsben, och den fantastiska mat från Mellanöstern som han är uppväxt med. Ett TV-program präglat av en sällsynt värme och en känsla av att mat kan överbrygga alla gränser.

Produktinfo
Om Tareq Taylor