Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
Vinnare av Gourmand Awards 2020 i kategorin Fermentation!

Enkla råvaror blir smakrika delikatesser!

Bröd, blåmögelost och surkål ... I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och göra maten mer hälsosam. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas.

Produktinfo
Vinnare av Gourmand Awards 2020 i kategorin Fermentation!

Enkla råvaror blir smakrika delikatesser!

Bröd, blåmögelost och surkål ... I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och göra maten mer hälsosam. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas.

Produktinfo