Sébastiens franska kokbok


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Följ med på en kulinarisk resa till sydvästra Frankrike!

Sébastien Boudet är mest känd som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution. Han har tidigare givit ut två bakböcker, varav debuten Den franske bagaren utnämndes till världens bästa kokbok i kategorin »Det franska köket« vid Gourmand Cookbook Awards. Men Sébastien är inte bara bagare utan också kock och denna bok är det den franska måltiden som står i fokus.

Här återvänder Sébastien till hemlandet Frankrike för att ta oss med på en kulinarisk resa. I föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga kokboken med över 100 recept.
Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt att tillaga, franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av hans mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.

Produktinfo

Följ med på en kulinarisk resa till sydvästra Frankrike!

Sébastien Boudet är mest känd som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution. Han har tidigare givit ut två bakböcker, varav debuten Den franske bagaren utnämndes till världens bästa kokbok i kategorin »Det franska köket« vid Gourmand Cookbook Awards. Men Sébastien är inte bara bagare utan också kock och denna bok är det den franska måltiden som står i fokus.

Här återvänder Sébastien till hemlandet Frankrike för att ta oss med på en kulinarisk resa. I föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga kokboken med över 100 recept.
Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt att tillaga, franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av hans mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.

Produktinfo