Niklas jul


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
"Härlig stämning i årets bästa julbok!" Västerbotten kuriren

En julbok för alla smaker!

Griljerad skinka, hemgjord senap, läckra köttbullar, smaksatta sillar, lax på flera sätt,  mintkyssar och ris a la Malta… I julkokboken Niklas Jul bjuder stjärnkocken Niklas Ekstedt på allt du önskar till den stundande julen, från doftande äppelglögg till stora kalkonmiddagen som Niklas väljer att servera till nyår. Allt i den mytomspunna miljön på Gamla Riksarkivet på Riddarholmen!

I boken finns de enklaste recepten för hemmakocken, som hemgjord rödbetssallad med krispigt äpple och pepparrot, Niklas bästa julköttbullar, krämiga sillar, rykande ribs glacerade med julens kryddor, fröknäcke och len saffranspannkaka med sylt och grädde! Men här finns också mer avancerade recept som sirpaslungad brysselkål och hemgjord blodpudding.

De moderna vegetariska julrätterna får också mycket plats, här bjuds på veganska ”sillar” med olika smaksättningar, hasselnötsbollar, picklade rotfrukter, vegetarisk Jansson och mycket mer!

Dessutom bjuds vi på ljuvliga desserter och sötsaker som mandelformar med citron och maräng eller en enkel smörkola med havssalt ...  

Läs mer

Produktinfo

Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv. Han har släppt ett flertal böcker, däribland den populära serien Happy Food som han skriver tillsammans med journalisten Henrik Ennart. Han har tidigare setts i populära program som Niklas mat, Four Hands Menu och Crazy Delicious. Hösten 2021 är han aktuell med kokboken Ekstedt hemma: Stjärnkockens egna klassiker.

"Härlig stämning i årets bästa julbok!" Västerbotten kuriren

En julbok för alla smaker!

Griljerad skinka, hemgjord senap, läckra köttbullar, smaksatta sillar, lax på flera sätt,  mintkyssar och ris a la Malta… I julkokboken Niklas Jul bjuder stjärnkocken Niklas Ekstedt på allt du önskar till den stundande julen, från doftande äppelglögg till stora kalkonmiddagen som Niklas väljer att servera till nyår. Allt i den mytomspunna miljön på Gamla Riksarkivet på Riddarholmen!

I boken finns de enklaste recepten för hemmakocken, som hemgjord rödbetssallad med krispigt äpple och pepparrot, Niklas bästa julköttbullar, krämiga sillar, rykande ribs glacerade med julens kryddor, fröknäcke och len saffranspannkaka med sylt och grädde! Men här finns också mer avancerade recept som sirpaslungad brysselkål och hemgjord blodpudding.

De moderna vegetariska julrätterna får också mycket plats, här bjuds på veganska ”sillar” med olika smaksättningar, hasselnötsbollar, picklade rotfrukter, vegetarisk Jansson och mycket mer!

Dessutom bjuds vi på ljuvliga desserter och sötsaker som mandelformar med citron och maräng eller en enkel smörkola med havssalt ...  

Läs mer

Produktinfo
Om Niklas Ekstedt