Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på bara 10, 20, 30 minuter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Går det att laga smakrik mat snabbt? Jo men visst!

Middagen måste stå på bordet bums och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket. Hur gör du?

Mycket smak på nolltid hjälper Jenni Walldén dig att laga suveränt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har.

Är det superbrådis kan du exempelvis servera en frittata med spenat, parmesan och tomat på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga koreanska bulgogiburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du kanske svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango.

Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare och lär dig kombinera dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!

Ur innehållet:

Rätter på 10 minuter: Wrap med teriyakilax, böngoddar och spenat * Hoisinnudlar med kyckling * Halloumiburgare.

Rätter på 20 minuter: Pennette med hemgjord pesto och citronlax * Limetorsk med knaprig nudelsallad * Sydostasiatiska salladsrullar med knaprig fläskfärs. 

Rätter på 30 minuter: Fänkålsrisotto med räkor och gremolata * Fisktaco med limesyrlig kålsallad * Asiatiska kycklingburgare med koriander och salladslök.

Läs mer

Produktinfo

Jennie Walldén

Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.

Går det att laga smakrik mat snabbt? Jo men visst!

Middagen måste stå på bordet bums och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket. Hur gör du?

Mycket smak på nolltid hjälper Jenni Walldén dig att laga suveränt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har.

Är det superbrådis kan du exempelvis servera en frittata med spenat, parmesan och tomat på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga koreanska bulgogiburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du kanske svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango.

Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare och lär dig kombinera dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!

Ur innehållet:

Rätter på 10 minuter: Wrap med teriyakilax, böngoddar och spenat * Hoisinnudlar med kyckling * Halloumiburgare.

Rätter på 20 minuter: Pennette med hemgjord pesto och citronlax * Limetorsk med knaprig nudelsallad * Sydostasiatiska salladsrullar med knaprig fläskfärs. 

Rätter på 30 minuter: Fänkålsrisotto med räkor och gremolata * Fisktaco med limesyrlig kålsallad * Asiatiska kycklingburgare med koriander och salladslök.

Läs mer

Produktinfo
Om Jennie Walldén