Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
Med tips på drycker av alla de slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker!

100 favoriträtter och dryck därtill!

”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker." - Per Morberg i förordet till sin nya kokbok Maten, drycken och konsten att kombinera.

Det är ju inte alltid så lätt kombinera mat och dryck eftersom det finns så många möjligheter, menar Per. Men nu är det dags att göra det! I sin åttonde kokbok tipsar Per om de perfekta dryckerna till närmare 100 nya och gamla recept.

Under kapitelrubriker som Bistro Morberg, Rustika Morberg, Gröna Morberg, Finfina Morberg, Mix Morberg, Vilda Morberg och Söta Morberg bjuder han bland annat på ursvenska helgrätter som biffstek med smörslungad lök, franska klassiker som Boeuf bourgignon, rustika rätter som raggmunk med fläsk och kåldolmar, gröna rätter som grön sparris med parmesancreme eller zucchiniplättar med löjrom, lyxiga rätter som kalvfilé Oscar, vilda rätter som älgstek eller söta favoriter som tiramisu eller jordgubbstarteletter och mycket, mycket mer.

Till samtliga rätter hittar du Pers dryckesförslag, från vin och öl till alkoholfria alternativ.

 

Produktinfo
Med tips på drycker av alla de slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker!

100 favoriträtter och dryck därtill!

”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker." - Per Morberg i förordet till sin nya kokbok Maten, drycken och konsten att kombinera.

Det är ju inte alltid så lätt kombinera mat och dryck eftersom det finns så många möjligheter, menar Per. Men nu är det dags att göra det! I sin åttonde kokbok tipsar Per om de perfekta dryckerna till närmare 100 nya och gamla recept.

Under kapitelrubriker som Bistro Morberg, Rustika Morberg, Gröna Morberg, Finfina Morberg, Mix Morberg, Vilda Morberg och Söta Morberg bjuder han bland annat på ursvenska helgrätter som biffstek med smörslungad lök, franska klassiker som Boeuf bourgignon, rustika rätter som raggmunk med fläsk och kåldolmar, gröna rätter som grön sparris med parmesancreme eller zucchiniplättar med löjrom, lyxiga rätter som kalvfilé Oscar, vilda rätter som älgstek eller söta favoriter som tiramisu eller jordgubbstarteletter och mycket, mycket mer.

Till samtliga rätter hittar du Pers dryckesförslag, från vin och öl till alkoholfria alternativ.

 

Produktinfo