Morberg. Grogg, drinkar och cocktails


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Hans namn är Morberg. Per Morberg. Din bartender i bokhyllan!

Lika kräsen som Per Morberg är med mat, lika noga är han med dryck. Inför arbetet med den nya boken Grogg, drinkar och cocktails har han valt ut nästan hundra riktigt bra drinkar och presenterar här på sitt högst personliga vis hur han tycker att de ska göras på bästa sätt.

Han besvarar också livsviktiga frågor som: Vad behöver man för redskap? Vad är det för skillnad på ”shaken” och ”stirred”. Hur blandar man en Singapore sling som de gör på Hotel Raffles? Vad menas egentligen med mixa, skikta och muddla? Och vilka glas ska användas?

Under typiskt Morbergska kapitelrubriker som Barrundan, Beach Party, Skitfint och After dinner får du recepten på klassiska groggar, drinkar och cocktails och i kapitlet Spiknykter hittar du flera frestande, ofta färgstarka, alkoholfria varianter. Och i det avslutande kapitlet, Snittar och snacks, delar Per med sig av sina bästa recept.

Men vad vore en bok av Per Morberg utan de läckra bilderna? Förutom de stilfulla drinkfotografierna förekommer han själv på bild, till exempel som James Bond-kopia, jägare och tomtenisse …

Det sobra omslaget med linnekänsla och guldrelief samt det gyllene läsbandet är eleganta detaljer som gör detta till den perfekta presentboken!

Läs mer

Produktinfo

Hans namn är Morberg. Per Morberg. Din bartender i bokhyllan!

Lika kräsen som Per Morberg är med mat, lika noga är han med dryck. Inför arbetet med den nya boken Grogg, drinkar och cocktails har han valt ut nästan hundra riktigt bra drinkar och presenterar här på sitt högst personliga vis hur han tycker att de ska göras på bästa sätt.

Han besvarar också livsviktiga frågor som: Vad behöver man för redskap? Vad är det för skillnad på ”shaken” och ”stirred”. Hur blandar man en Singapore sling som de gör på Hotel Raffles? Vad menas egentligen med mixa, skikta och muddla? Och vilka glas ska användas?

Under typiskt Morbergska kapitelrubriker som Barrundan, Beach Party, Skitfint och After dinner får du recepten på klassiska groggar, drinkar och cocktails och i kapitlet Spiknykter hittar du flera frestande, ofta färgstarka, alkoholfria varianter. Och i det avslutande kapitlet, Snittar och snacks, delar Per med sig av sina bästa recept.

Men vad vore en bok av Per Morberg utan de läckra bilderna? Förutom de stilfulla drinkfotografierna förekommer han själv på bild, till exempel som James Bond-kopia, jägare och tomtenisse …

Det sobra omslaget med linnekänsla och guldrelief samt det gyllene läsbandet är eleganta detaljer som gör detta till den perfekta presentboken!

Läs mer

Produktinfo