Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Fikadags – över 50 recept!

Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. Njut av citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta. Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Tydliga steg-för-steg-bilder gör bakningen lekande lätt!

Produktinfo

Linda Andersson

Linda Andersson är både journalist och hem- och konsumentkunskapslärare och har tidigare varit anställd på tidningen Hembakat i många år där hon bland annat gjorde bakreportage och skapade recept. Sedan barnsben har hon älskat att baka och pröva sig fram med nya smaker och former. Hon bor utanför Stockholm med sin sambo och fem barn, som alla mer än gärna äter nybakat!

Fikadags – över 50 recept!

Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. Njut av citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta. Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Tydliga steg-för-steg-bilder gör bakningen lekande lätt!

Produktinfo
Om Linda Andersson