Julgodis : kolor, praliner, tryfflar, fudge & annat himmelskt gott


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Dags att bjuda på något nytt och oväntat gott i jul!

Få saker skapar sådan julstämning som det traditionella knäckkoket och pysslet med att sätta papper om den perfekta hemlagade kolan. Julgodiset är en lika viktig del av decemberfirandet som pyntet, klapparna och julmaten.

Med hjälp av matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan alla glada sockerbagare nu bredda repertoaren och hitta nya julgodishits. Visst kommer man att känna igen sig bland favoriter som kola, fudge och nougat, men här finns som så ofta i Lena Söderströms recept oväntade smaksättningar och roliga twister på det gamla invanda.

Här kan den sötsugne hitta tiramisutryffel, chokladdoppade kolor med flingsalt, rocky road med nötter och cocktailbär, kanderade apelsinskal, vit chokladtryffel, fudge med valnötter, ljus ischoklad med rosa salt, nougatstänger, nötpraliner, chokladdoppade äpplen med salta nötter, fruktiga pops med pistagenötter, popcorn med tre olika smaker, fikon i choklad, pepparkakstryfflar, vit fudge med marshmallows, kryddiga nötter och mycket mer. Allt i enkla och tydliga recept och med magnifika och inspirerande bilder.

Så sätt på favoritjulskivan, knyt förklädet och gör hela köket där hemma till ett sockerbageri – med Lena Söderströms Julgodis blir julen godare än någonsin!

Läs mer

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Dags att bjuda på något nytt och oväntat gott i jul!

Få saker skapar sådan julstämning som det traditionella knäckkoket och pysslet med att sätta papper om den perfekta hemlagade kolan. Julgodiset är en lika viktig del av decemberfirandet som pyntet, klapparna och julmaten.

Med hjälp av matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan alla glada sockerbagare nu bredda repertoaren och hitta nya julgodishits. Visst kommer man att känna igen sig bland favoriter som kola, fudge och nougat, men här finns som så ofta i Lena Söderströms recept oväntade smaksättningar och roliga twister på det gamla invanda.

Här kan den sötsugne hitta tiramisutryffel, chokladdoppade kolor med flingsalt, rocky road med nötter och cocktailbär, kanderade apelsinskal, vit chokladtryffel, fudge med valnötter, ljus ischoklad med rosa salt, nougatstänger, nötpraliner, chokladdoppade äpplen med salta nötter, fruktiga pops med pistagenötter, popcorn med tre olika smaker, fikon i choklad, pepparkakstryfflar, vit fudge med marshmallows, kryddiga nötter och mycket mer. Allt i enkla och tydliga recept och med magnifika och inspirerande bilder.

Så sätt på favoritjulskivan, knyt förklädet och gör hela köket där hemma till ett sockerbageri – med Lena Söderströms Julgodis blir julen godare än någonsin!

Läs mer

Produktinfo
Om Lena Söderström