Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig laga grönt över elden!

Är du nyfiken på att lära dig laga grönsaker över eld? I den här både vackra och praktiska boken får du läsa om olika tekniker för att grilla och röka, och du bjuds på mängder av recept på smakrika vegetariska måltider! Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får en rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.

Produktinfo

Martin Nordin

Martin Nordin har en omistlig känsla för både mat och foto. Han är bosatt i Malmö och jobbar till vardags med reklam och kommunikation. Han har tidigare skrivit Gröna burgare, som också har översatts till sex språk samt Eld, rök, grönt om hur man lagar vegetariska rätter på grill och över eld.

Lär dig laga grönt över elden!

Är du nyfiken på att lära dig laga grönsaker över eld? I den här både vackra och praktiska boken får du läsa om olika tekniker för att grilla och röka, och du bjuds på mängder av recept på smakrika vegetariska måltider! Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får en rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.

Produktinfo
Om Martin Nordin