Det växer saft och sylt överallt : recept och berättelser


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
"En blommig, färgglad, inbjudande och mycket personlig bok. Helhetsbetyg: 5. Briljant." Charlotte Berglund, BTJ-häfte nr 12, 2023

Safta och sylta. Över 100 recept!

När vårens första nässelblad tittar fram börjar saft- och syltsäsongen. För du kan använda nästan vad som helst som doftar eller smakar gott i alla fall om du följer My Feldts recept.

Boken innehåller över 100 recept på allt du kan tänka dig att göra av det som växer i naturen under årets alla månader. Kanske hittar du en variant på din egen favorit från barndomen, eller så provar du något helt nytt – kanske till och med tallkottesylt?

 

Produktinfo

My Feldt

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri i Halmstad. År 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen "Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare". Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga var hennes debutbok.

"En blommig, färgglad, inbjudande och mycket personlig bok. Helhetsbetyg: 5. Briljant." Charlotte Berglund, BTJ-häfte nr 12, 2023

Safta och sylta. Över 100 recept!

När vårens första nässelblad tittar fram börjar saft- och syltsäsongen. För du kan använda nästan vad som helst som doftar eller smakar gott i alla fall om du följer My Feldts recept.

Boken innehåller över 100 recept på allt du kan tänka dig att göra av det som växer i naturen under årets alla månader. Kanske hittar du en variant på din egen favorit från barndomen, eller så provar du något helt nytt – kanske till och med tallkottesylt?

 

Produktinfo
Om My Feldt