Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Läckra och lättfixade desserter!

Citronmarängpaj, hembakade biskvier, fluffig fromage, tiramisù eller chokladfondant ... Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten! Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist och något litet till kaffet.

Produktinfo

Emma Brink Rask

Emma Brink Rask är en passionerad och självlärd hemmabagare som startade sin populära bakblogg Brinken bakar våren 2017. Hon har arbetat i mediebranschen i över 15 år som redaktör, innehållsproducent och digital strateg, men idag ägnar hon all sin tid åt bakningen, bland annat som influencer och receptkreatör. Hon driver även Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor, tillsammans med Camilla Hamid. Emma har blivit känd för sina vackra bakverk och desserter och inspireras ofta av konditorproffsen. Samtidigt älskar hon att bjuda på enkla recept som alla kan återskapa hemma i det egna köket! 2019 vann hon priset för bästa bak- och dessertblogg i Matbloggspriset och våren 2020 kom hennes första bakbok Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert.

Läckra och lättfixade desserter!

Citronmarängpaj, hembakade biskvier, fluffig fromage, tiramisù eller chokladfondant ... Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten! Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist och något litet till kaffet.

Produktinfo
Om Emma Brink Rask