Den blå maten


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Rätt mat ger dig långt och friskt liv!

Blå zoner. Så kallas de områden i världen där människor lever längst och är friskast. Vad äter de då? Journalisten Henrik Ennart och kocken Niklas Ekstedt har gjort efterforskningar i den frågan som sedan lett till 52 recept från bl.a. Italien, Grekland, Japan och Sverige. Recepten är tolkningar av maten i de blå zonerna med ingredienser som är lätta att få tag på i svenska affärer.

 

 

Produktinfo

Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv. Han har släppt ett flertal böcker, däribland den populära serien Happy Food som han skriver tillsammans med journalisten Henrik Ennart. Han har tidigare setts i populära program som Niklas mat, Four Hands Menu och Crazy Delicious. Hösten 2021 är han aktuell med kokboken Ekstedt hemma: Stjärnkockens egna klassiker.

Rätt mat ger dig långt och friskt liv!

Blå zoner. Så kallas de områden i världen där människor lever längst och är friskast. Vad äter de då? Journalisten Henrik Ennart och kocken Niklas Ekstedt har gjort efterforskningar i den frågan som sedan lett till 52 recept från bl.a. Italien, Grekland, Japan och Sverige. Recepten är tolkningar av maten i de blå zonerna med ingredienser som är lätta att få tag på i svenska affärer.

 

 

Produktinfo
Om Niklas Ekstedt