Baka med bönor


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lägre blodsocker och bättre GI-värden med bönor i degen!

Testa att baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – men avslöja den hemliga agenten först när gästerna smakat! Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.

De passar utmärkt som ingrediens att baka med i alltifrån söta mjuka kakor, småkakor, salta kex, knapriga knäckebröd och matbröd till paj och pizzabottnar. Dessutom är de billiga och finns vilken mataffär som helst.

Lina Wallentinson har skrivit en härlig bakbok och hon berättar vad du ska tänka på och ger recept på godsaker som du aldrig skulle gissa att det var bönor i.

 

Produktinfo

Lägre blodsocker och bättre GI-värden med bönor i degen!

Testa att baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – men avslöja den hemliga agenten först när gästerna smakat! Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.

De passar utmärkt som ingrediens att baka med i alltifrån söta mjuka kakor, småkakor, salta kex, knapriga knäckebröd och matbröd till paj och pizzabottnar. Dessutom är de billiga och finns vilken mataffär som helst.

Lina Wallentinson har skrivit en härlig bakbok och hon berättar vad du ska tänka på och ger recept på godsaker som du aldrig skulle gissa att det var bönor i.

 

Produktinfo