Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Din guide till glutenfri bakning!

Gillar du att baka? Då är det här boken för dig! Här får du veta vad du ska tänka på när du ska baka glutenfritt, det behöver inte vara svårt eller tråkigt, följ recepten i boken så kommer du att lyckas och kunna njuta av smarriga nybakade favoriter! Här finns massor med fräscha och goda recept; Matmuffins med spenat och ädelost, chokladbiskvier med saltkola fyllning, ljuvlig butterkaka, tjusig prinsesstårta, focaccia, mustiga matbröd sagolika scones och mycket mer.

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med den glutenfria bakningen och du kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker och lära dig om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Produktinfo

Susanne Hovenäs

Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har bland annat varit redaktionschef på en av Sveriges största hälsotidningar HÄLSA. Hon har skrivit flera populära böcker inom mat och kost.

Din guide till glutenfri bakning!

Gillar du att baka? Då är det här boken för dig! Här får du veta vad du ska tänka på när du ska baka glutenfritt, det behöver inte vara svårt eller tråkigt, följ recepten i boken så kommer du att lyckas och kunna njuta av smarriga nybakade favoriter! Här finns massor med fräscha och goda recept; Matmuffins med spenat och ädelost, chokladbiskvier med saltkola fyllning, ljuvlig butterkaka, tjusig prinsesstårta, focaccia, mustiga matbröd sagolika scones och mycket mer.

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med den glutenfria bakningen och du kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker och lära dig om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Produktinfo
Om Susanne Hovenäs