Äkta italiensk pasta! : klassiker och nya rätter från carbonara till vongole


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Pasta lika god som i Italien!

Pasta är ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Oavsett om du gör egen från grunden, eller om du använder dig av butikens färdiga, får du här lära dig att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.

Samantha Santambroggio-Öberg som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, berättar här hur du lyckas med pastadegen, vilken sort som passar till vilken sås, recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariskt och snabba, nya vardagsrätter!

 

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Pasta lika god som i Italien!

Pasta är ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Oavsett om du gör egen från grunden, eller om du använder dig av butikens färdiga, får du här lära dig att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.

Samantha Santambroggio-Öberg som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, berättar här hur du lyckas med pastadegen, vilken sort som passar till vilken sås, recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariskt och snabba, nya vardagsrätter!

 

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg