Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig göra egen italiensk glass!

Läckra recept och praktiska tips som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – med eller utan en glassmaskin. Du hittar klassiska smaker men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som gör glassen till en lyxig dessert!

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Lär dig göra egen italiensk glass!

Läckra recept och praktiska tips som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – med eller utan en glassmaskin. Du hittar klassiska smaker men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som gör glassen till en lyxig dessert!

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg