Handbok för köksträdgården


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

En oumbärlig handbok för varje odlare!

Oavsett om du är hemmaodlare eller proffs så är den här boken ett måste för dig som vill odla grönsaker. I den här uppdaterade och utökade utgåvan ligger nya forskarrön som grund men också Lena Israelssons och andra odlares erfarenheter de senaste åren. Du får veta hur man ekologisk kan odla köksväxter, i trädgårdsland för självhushåll, i pallkragar, i alla slags stadsodlingar, på balkonger och uteplatser. Praktiskt taget alla köksväxter som går att odla i Sverige presenteras: grönsaker, kryddörter och bär. Nu med ännu mer faktauppgifter och med nya, heta sorttips. Lär dig om allt från biokol, kompostmetoden bokashi, mördarsniglar till höst- och vinterodling. Genom att välja rätt växter och metoder kan du odla dubbelt så lång tid.

Produktinfo

En oumbärlig handbok för varje odlare!

Oavsett om du är hemmaodlare eller proffs så är den här boken ett måste för dig som vill odla grönsaker. I den här uppdaterade och utökade utgåvan ligger nya forskarrön som grund men också Lena Israelssons och andra odlares erfarenheter de senaste åren. Du får veta hur man ekologisk kan odla köksväxter, i trädgårdsland för självhushåll, i pallkragar, i alla slags stadsodlingar, på balkonger och uteplatser. Praktiskt taget alla köksväxter som går att odla i Sverige presenteras: grönsaker, kryddörter och bär. Nu med ännu mer faktauppgifter och med nya, heta sorttips. Lär dig om allt från biokol, kompostmetoden bokashi, mördarsniglar till höst- och vinterodling. Genom att välja rätt växter och metoder kan du odla dubbelt så lång tid.

Produktinfo