Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.” BTJ

Mår din mager bra, så gör din hjärna det också!

Den här bboken handlar om hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka immunförsvaret och hjärnhälsan. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar bokens författare också sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier!

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen, och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.

Produktinfo
”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.” BTJ

Mår din mager bra, så gör din hjärna det också!

Den här bboken handlar om hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka immunförsvaret och hjärnhälsan. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar bokens författare också sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier!

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen, och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.

Produktinfo