Mina första bär och svampar


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Med bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt!

I denna bok presenteras ätbara bär och svampar som finns i vår svenska natur, till exempel hallon, blåbär, hjortron, kantareller, stensopp och trumpetsvamp. Barnen får lära sig hur de ser ut och var de kan plockas.  I boken finns också bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt samt en sida med bär och svampar som är giftiga.

Produktinfo

Emma Jansson

Emma Jansson är fotograf och illustratör. Hon kommer från Hultsfred i Småland.

Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv. Han har släppt ett flertal böcker, däribland den populära serien Happy Food som han skriver tillsammans med journalisten Henrik Ennart. Han har tidigare setts i populära program som Niklas mat, Four Hands Menu och Crazy Delicious. Hösten 2021 är han aktuell med kokboken Ekstedt hemma: Stjärnkockens egna klassiker.

Med bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt!

I denna bok presenteras ätbara bär och svampar som finns i vår svenska natur, till exempel hallon, blåbär, hjortron, kantareller, stensopp och trumpetsvamp. Barnen får lära sig hur de ser ut och var de kan plockas.  I boken finns också bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt samt en sida med bär och svampar som är giftiga.

Produktinfo
Om Emma Jansson
Om Niklas Ekstedt