Hjärtats skafferi
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Sugen på en charmig feelgood-roman för matälskare?
Billie har fått sitt drömjobb som assistent på mattidningen Delicious. Men plötsligt läggs tidningen ner, kollegorna sprids för vinden och Billie blir kvar med den enda kvarvarande uppgiften: att via nätet besvara läsarnas frågor om gamla recept. Men i tidningens arkiv hittar hon några undangömda gamla brev …
Ruth Reichl
Ruth Reichl är författaren som skriver där hon står. Hon var chefredaktör för tidningen Gourmet Magazine i tio år innan den lades ner. Innan dess har hon jobbat som kock, drivit restaurang, skrivit för The New York Times, och varit mat- och restaurangkritiker på Los Angeles Times. Numera är Ruth författare på heltid med ett antal titlar bakom sig.
Sugen på en charmig feelgood-roman för matälskare?
Billie har fått sitt drömjobb som assistent på mattidningen Delicious. Men plötsligt läggs tidningen ner, kollegorna sprids för vinden och Billie blir kvar med den enda kvarvarande uppgiften: att via nätet besvara läsarnas frågor om gamla recept. Men i tidningens arkiv hittar hon några undangömda gamla brev …