Wok, ris, nudlar


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!

I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?

Läs mer

Produktinfo

Jennie Walldén

Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.

Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!

I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?

<

Läs mer

Produktinfo
Om Jennie Walldén

Av samma författare

Nudlar

Jennie Walldén 299 kr 299 kr

Just nu

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 219 kr

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 219 kr

Mörkare än döden

Cara Hunter 269 kr 239 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Rosalinds resa

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Eves sanning

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 239 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Paket Laestadius/Schulman

538 kr 358 kr